Instalacija

Primeri jednostavne instalacije

Uz prodaju centralnih usisivača i opreme, vršimo takodje i instalaciju sistema. Za dobijanje ponude instalacije centralnog sistema za usisavanje potrebno je prvo da nam dostavite projekat objketa. Mi zatim napravimo projekat instalacije i dajemo predlog za određivanje modela centralnog usisivača, količine instalacionog materijala, broja i pozicije utičnica i cene usluge instalacije. Nakon toga, potreban je dogovor ili sastanak sa vlasnikom, arhitektom i poslovođom gradilišta kako bi se detaljno uskladile želje vlasnika i mogućnosti instalacije.

Kod manjih objekata, do 4-5 utičnih mesta, Instalacija može biti i veoma jednostavna takod a uz naše uputstvo i konsultaciju, instalaciju je moguće izvršiti i samostalno.

U setove instalacionog materijala koje prodajemo za samougradnju ide standardna količina elemenata u zavisnosti od broja utičnih mesta. Broj elemnata je moguće korigovati u zavisnosti od projekta i želje kupca.

Pogledajte primer dobro isplaniranog projekta i jedne jednostavne instalacije za privatnu kuću od 130 m2. Za ovaj objekat su bile dovoljne samo dve utičnice, jedna na spratu i jedna u prizemlju, koje uz standardnu dužinu creva od 9m u potpunosti omogućavaju usisavanje u celoj kući. Kompletna instalacija je zvršena za manje od 2 sata uz minimalnu potrošnju materijala!

Privatna kuća od 130 m2
Kompletna instalaciona srtuktura
Prizemlje - mesto za centralnu jedinicu i utičnicu
Međusprat - mesto za utičnicu

 

Preuzmite uputstvo za instalaciju u PDF formatu